Cum purtam corect masca

Actualizată în: 22 Sept. 2020

Calitatea produsului, materialele din care sunt confectionate, marimea lor, fac diferenta dintre o masca simpla sau o masca care te poate proteja.

Este important sa stim si cum sa purtam corect masca, sa fie acoperita atat gura, cat si nasul, cu partea colorata la exterior pentru ca mastile sa fie efieciente si sa limiteaze transmiterea infectiilor.


Masca de protectie  este un instrument utilizat pentru prevenirea transmiterii infectiilor si te protejeaza impotriva virusurilor. Mastile sunt purtate in general de personalul medical insa ele pot fi purtate de orice persoana care vrea sa se protejeze. Copiii sunt foarte vulnerabili si este bine sa ii protejam.

Masca de protectie acopera eficient nasul si gura avand o bretea elastica care se fixeaza dupa urechi. Prin purtarea unei masti de protectie prevenim si limitam transmiterea germenilor produsi de anumite virusuri gripale, inclusiv Covid 19. Astfel ii protejezi pe cei din jur, dar in acest fel te protejezi si pe tine.

Pentru o protectie eficienta, pe langa utilizarea mastii de protectie, se recomanda si adoptarea unor alte masuri de protectie la fel de importante - cum ar fi respectarea stricta a normelor de igiena (de ex. spalatul pe maini).


De unde putem cumpara o masca eficienta


Masca de protectie de unica folosinta se achizitioneaza in general din farmacii. In farmacii puteti gasi si o gama larga de produse care ajuta la prevenirea transmiterii infectiilor (gel dezinfectant, solutii antibacterie,etc).

Deasemeni, Ceremony - a gandit si implementat mascute de protectie special pentru copiii de diferite varste. Atat pentru varste foarte mici cat si pentru cei care merg in colectivitate: gradinita, scoala, etc..

Mascutele sunt confectionate din bumbac certificat Oeko-tex, in interior au un strat de filtru protector si sunt prevazute cu buzunar special pentru filtru suplimentar. In plus au cusaturi si croi anume adaptat conformatiei fetei copiilor, incat purtarea sa fie usoara si lejera.

Puteti vedea colectia de mascute pentru copii Ceremony aici.


90 afișare0 comentariu
Aboneaza-te