#wearmask #stayhome #besafe #behealthy

Set masti dama English Rose
Set de doua msti de dama din bumbac cu filtru ioni de argint si buzunar suplimentar pentru extra filtru.
Masca copii My Sweet Pony
Masca protectie respiratorie pentru copii cu 3 filtre atasate si bretele reglabile.
Set mascute copii Vintage Hearts
Set de mascute protectie respiratorie pentru copii, dedicate varstelor mici 12-24 luni. Mascutele sunt in marime special gandita pentru aceasta grupa de varsta , astfel incat sa nu acopere toata fata si au sistem de prindere special adaptat.
Set masti protectie din dantela My precious
Set de trei masti de protectie pentru adulti cu 9 filtre incluse
Set masti protectie adulti Blue Lace
Set de mascute protectie marime adulti cu dantela si 9 filtre incluse
Set masti protectie adulti Delicate
Set de trei mascute adult di muselina fina cu print delicat auriu. Mascutele au si noua filtre de schimb.
Set masti din dantela Forever Lace
Set de doua masti de protectie faciala pentru dama cu 6  filtre de schimb incluse. Filtrele sunt din netesut special tratat cu ioni de argint cu proprietati antibacteriene si antifungice, desemeni,  asigura protectie impotriva particulelor lichide si de praf, acestea fiind schimbabile.

Sunt confectionate din bumbac organic, certificat Oeko-tex, cu doua straturi de netestut pentru filtrare si prevazute cu buzunar interior pentru filtru schimbabil, dantela 3D.
Set masti protectie copii Little Pirates
Mastile au croi si cusaturi speciale in zona nasului si a barbiei pentru a fi usor ajustabile pe fata si permit respiratia lejera pentru o perioada indelungata de timp. Bretelele elastice sunt prevazute cu dispozitiv de reglare pentru o ajustare cat mai usoara si confort sporit. Stratul de filtru interior cu ioni de argint asigura filtrarea particulelor fine si protectie sporita.
Set masti tatal si fiul Gray Navy
Sunt confectionate din bumbac organic, certificat Oeko-tex, cu doua straturi de netestut pentru filtrare si prevazute cu buzunar interior pentru filtru schimbabil.
Show More
Pink Gradient
Pink Velvet