LIVRARE

 

De regula, pregatim si expediem comanda ta in 3-5 zile lucratoare, in situatiile in care este o comanda speciala sau exista mici intarzieri, vei fi anuntat din timp. Cand comanda este ridicata de curier, vei primi un link cu cu numarul comenzii unde vei putea urmari traseul pana la destinatie.

 

COMENZI

Comenzi interne -ROMANIA

 

Oferim transport gratuit pentru toate comenzile ce depasesc 250 de lei, pentru valoarea comenzilor sub 250 de lei, acestea se taxeaza suplimentar cu taxa de transport de 20 lei.

 

 

Comenzi externe - INTERNATIONAL


Suntem incantati sa -ti livram comanda oriunde in lume. Oferim transport gratuit la comenzile peste 200 euro. Comenzile sub valoare de 200 euro vor fi tarifate cu taxa de transport de 25 euro. Livrarea in Europa se face in 7-15 zile lucratoare. Te rugam sa tii cont ca livram din Romania si daca livrarea este in afara zonei UE, probabil va trebui sa platesti taxe import sau alte taxe locale. 

RETUR

Daca dintr-un motiv anume, te-ai razgandit si doresti sa faci retur produselor comandate, o poti face in termen de 21 de zile, fara taxe de transport suplimentare. Bunurile returnate trebuie sa fie ambalate in ambalajul original, nepurtate, fara urme de murdarie sau alte defectiuni, cu eticheta netaiata.

 

 

 

In urmatoarele 30 zile de la retur, vei primi o confirmare de ramburs in cont a sumei achitate. Te rugam, tine cont ca uneori refund-ul poate intarzia datorita procedurilor bancare, de regula nu mai mult de 1-2 zile.